WordPress kurs

Imaš volju – nemaš posao? Za samo 4 dana postani vrhunski WordPress administrator

Voleo bi da radiš posao sa bilo kojeg mesta na kugli zemaljskoj a da ti pri tom donese i dobru zaradu? WordPress kurs ti omogućava baš to. Saznaj kako da za sat vremena zaradiš 50 evra. Pravi sajtove za 400 – 800 evra i imaj stalan priliv od 50-100 evra mesečno samo održavajući WordPress sajtove.

WordPress kurs u Beogradu omogućiće ti da stekneš karijeru za koju ti je potreban samo računar – i nije ti potreban neki sega-mega ultra brzi. Pravi dobre i privlačne WordPress sajtove i sve to nauči na WordPress kursu.

WordPress obuka tvoja najbolja odluka

Otvaramo ti vrata u IT svet. Tvoje je samo da kroz njih prođeš. A jednom kada to uradiš, posla uvek ima.

Zato, odvoji samo malo vremena i saznaj koja znanja krije WordPress kurs:

– Instalacija WordPress-a na serveru

– Uređivanje i postavljenje članaka u WordPress-u (dynamic post)

Kreiranje i organizacija web strana (static pages)

– Pravljenje navigacije na WordPress sajtu

– Rad sa tekstom, slikama i video materijalima

– Pravilan odabir WordPress tema

Korišćenje plugin-ova i kriterijumi za njihov odabir

Administracija WordPress sajta i njegovo održavanje

Na najbrži način saznaj sve osnove rada u WordPress platformi i spremno kreni u susret uspešnoj karijeri. Izaberi da li želiš da radiš za inostrane ili domaće klijente, da naplaćuješ rad po satu ili po projektu.

Uspeh ti je na domak ruke. Samo od tebe zavisi. Pokreni se.

Pozovi odmah prijavi se na WordPress kurs

Znamo da za sebe želiš više. Zato ne oklevaj pozovi 064 444 99 67 i prijavi se na WordPress obuku i napravi pozitivnu promenu u svom životu. Cena WordPress obuke, je na sniženju od 50% samo za prvih 7 prijava. Ako se prijaviš odmah, umesto 11.000 dinara, WordPress kurs platićeš samo 5.500 dinara.

Kurs se održava u ul. Koste Glavinića 2 (preko puta Sajma), IV sprat, Poslovni centar Senjak, kada se formira grupa od najmanje tri polaznika, 18:00-20:30h. Ukoliko vas zanima individualna nastava ili prepodnevni časovi, kontaktirajte nas radi dogovora.

NAPOMENA: Za pohađanje kursa jedini uslov je da poseduješ laptop računar sa Win 7, 8 ili 10 operativnim sistemom, koji ćeš poneti sa sobom na WordPress obuku.

Broj mesta je ograničen. Nemoj propustiti svoju priliku.