Kurs Excela

U poslovnom svetu, korišćenje programa Excel danas je znanje koje je jednostavno neophodno. Tabelarni prikazi, različita izračunavanja u Excel programu jesu stavke za koje se očekuje da ih znate. Na kursu Excela, za najkraće vreme, stećićete sve potrebno znanje za rad u Excelu i biti spremni za svaki poslovni izazov.

MS Word kurs

Rad u Wordu predstavlja obaveznu stavku za svaki CV bez koje te nijedan poslodavac neće ni uzeti u obzir.

Važnost i rasprostranjenost MS Word programa leži u njegovim, gotovo neograničenim, mogućnostima uređivanja teksta, unošenja tabela i primene različitih stilova. Upravo zbog toga rad u MS Wordu smatra se osnovom računarske pismenosti.

Kurs MS PowerPoint

Kurs MS PowerPoint, za najkraće vreme, pružiće vam sva potrebna znanja za izradu vizuelno privlačnih prezentacija. Bilo da vam je potrebno da izložite poslovni plan, seminarski rad, predstavite preduzeće novim partnerima ili održite predavanje, obuka za PowerPoint učiniće da to uradite sa lakoćom.

Kurs transferne cene

Transferne cene predstavljaju jedno od najsloženijih poreskih i knjigovodstvenih pitanja.
Kurs Transferne cene, za samo 2 dana, pružiće vam sva potrebna znanja za formiranje cena u transakcijama sa povezanim licima, izradu studije o transfernim cenama i obezbediti da izbegnete mogućnost osporavanja realizovanih troškova ili obračuna dodatnih prihoda.

Pripremna obuka za poslovni intervju

Tražiš posao, imaš CV i redovno ga šalješ poslodavcima, ali odgovora nema? Zašto se mučiš? Pripremna obuka za razgovor za posao učiniće da, za samo 1 dan, saznaš kako da najbolje predstaviš sebe kada te pozovu na poslovni intervju, pokažeš sve svoje sposobnosti i lako uveriš poslodavca da si prava osoba za njega.